Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal în cazul unui bărbat aflat în izolare la domiciliu, după ce a fost recunoscut în transportul în comun

112 politia politie

Secţia de Poliţie Deda a deschis, joi, un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce un bărbat din satul Maioreşti, comuna Ruşii Munţi, în vârstă de 50 ani, deşi se afla în autoizolare la domiciliu după o vizită în Germania, a plecat în municipiul Reghin cu un mijloc de transport în comun.

"Astăzi (joi n.red.) a fost atribuit număr unic unui dosar penal înregistrat la Secţia de Poliţie Deda sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 al. 1 C.p., constând în aceea că la data de 19.03.2020, în jurul orelor 07,15, o persoană de sex bărbătesc din localitatea Maioreşti, comuna Ruşii Munţi, în vârstă de 50 ani, după întoarcerea în România din Germania, zona Frankfurt, deşi se afla în izolare la domiciliul din satul Maioreşti din data de 17.03.2020, a plecat în municipiul Reghin cu un mijloc de transport în comun, fiind identificat la întoarcerea acasă într-un autoturism taxi", a anunţat Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin, într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: 'Urmează 4 luni grele. Va urma un nou val, care va fi în toamnă'

Potrivit procurorilor, în cauză urmărirea penală este efectuată in rem, cu privire la faptă, urmând ca cercetările să fie continuate cu celeritate pentru stabilirea concretă a împrejurărilor comiterii faptei şi pentru stabilirea vinovăţiei autorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.