Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal în cazul unui şofer din Râmnicu Vâlcea care a prezentat o adeverinţă de angajat falsă

facebook
justitie dosar penal

Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a înregistrat, miercuri, un dosar penal pentru infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declaraţii, în cazul unei şofer care a susţinut că se deplasează în interes profesional şi a prezentat o adeverinţă în acest sens, dar a reieşit că nu este angajat al firmei care a emis adeverinţa.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, dosarul a fost înregistrat la sesizarea poliţiştilor din Băile Govora, cei care vor efectua urmărirea penală sub supravegherea unui procuror, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Incredibil! Iată ce medicament este pe lista OMS pentru combaterea Covid-19

"În fapt, la data de 14.04.2020, ora 17.00, organele de poliţie au identificat în trafic pe raza comunei Buneşti, pe DN67, un conducător auto care a prezentat o adeverinţă permanentă emisă de o societate comercială, din care rezulta că persoana este angajată a respectivei societăţi şi că se deplasează în scop profesional pe ruta Tg. Jiu - Curtea de Argeş - Bucureşti. Din primele verificări a rezultat că persoana identificată nu este angajat al societăţii respective", se precizează în comunicat.

Acesta este al treilea dosar pentru fals înregistrat în ultimele trei zile în judeţul Vâlcea, în verificărilor în trafic la conducători auto care au susţinut că se deplasează în scop profesional.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.