Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal în urma exploziei de la staţia de alimentare cu gaz comprimat din Ilfov - Poliţişti fac ancheta după ce un angajat al staţiei a murit

dosare

Poliţia judeţeană Ilfov anunţă că a deschis dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă după ce un bărbat a murit în explozia produsă duminică dimineaţă la o staţie de alimentare cu gaz comprimat din localitatea Pantelimon, potrivit news.ro.

”În cauza privind explozia unei butelii GNC de la un autoturism, într-o staţie de alimentare, din oraşul Pantelimon, revenim cu următoarele precizări: poliţiştii oraşului Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă”; transmite, duminică după amiază, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov Anne Marie Ciolcă.

Autoturismul la care s-a produs deflagraţia a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar staţia de alimentare a fost sigilată, până la sosirea reprezentanţilor ISCIR care vor verifica instalaţiile folosite.

În explozia produsă în incinta staţiei de alimentare cu gaz natural comprimat un angajat al staţiei, un bărbat de 26 de ani, a murit. Şoferul autoturismului care e explodat în momentul în care era alimentat a fost rănit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.