Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar PENAL pentru fiul unui liberal. Tânărul, cercetat după ce a atacat sediul PSD Giurgiu. PNL dezminte legătura cu partidul - UPDATE

www.stiripesurse.ro
sediu PSD Giurgiu atacat

UPDATE

Secretarul general al PNL Giurgiu, Constantin Dumitru, a declarat luni, pentru AGERPRES, că organizaţia dezminte informaţiile care au apărut în unele publicaţii media potrivit cărora tânărul care a aruncat cu sticle incendiare în sediul PSD Giurgiu este fiul unui membru al partidului. 

"Ca urmare a ştirilor apărute în unele publicaţii media potrivit cărora tânărul care a aruncat cu sticle incendiare în sediul PSD Giurgiu este fiul unui membru al organizaţiei PNL Giurgiu, vrem să dezminţim acest lucru şi să menţionăm faptul că tatăl tânărului nu este şi nici nu a fost membru al PNL Giurgiu", a precizat Constantin Dumitru.

*

Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, Cătălin Constantin Georgescu, a declarat luni, pentru AGERPRES, că a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de distrugere după ce un tânăr din municipiul Giurgiu a aruncat cu sticle în sediul PSD Giurgiu. 

Citeşte şi: Victor Ponta, reacţie FURIBUNDĂ: 'Este un CANCER pentru societate...'

"Am fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr ar fi aruncat cu o sticlă spre sediul PSD. În urma sesizării, a fost identificat autorul, pagubele sunt nesemnificative, dar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de distrugere", a declarat comisar şef de poliţie Cătălin Constantin Georgescu.

content-image

Conform acestuia, acţiunea a fost una individuală, nu s-a produs în timpul vreunui protest.  Tânărul este cercetat în libertate, a precizat Georgescu.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri în cazul dublului asasinat din Dâmboviţa. Martorul-cheie din dosar a fost descoperit

"Această acţiune s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproximativ la orele 4:00, şi au fost de fapt două sticle incendiare, cu motorină probabil, pentru că s-a cunoscut locul unde a ars. Nu sunt pagube, doar urme pe zid, pentru că prima a lovit în zid, iar cu a doua a vrut probabil să spargă uşa, dar a ricoşat în zid şi apoi în gard, unde s-a stins şi se şi vede un pic ars. La ora aceea, nu ştiu cine a sunat la 112, probabil trecători sau cetăţenii care locuiesc în blocurile din apropiere", a precizat Mariana Brăgaru, de la Biroul de Presă al PSD Giurgiu.

În urma măsurilor urgente dispuse de comanda IPJ Girgiu, la scurt timp, în apropiere, a fost depistat autorul faptei în persoana lui Dinu Mihai Ciprian, în vârstă de 19 ani, fiul lui Dinu Florian, membru PNL.

content-image

Citeşte şi: Investiţii FABULOASE la Aeroportul Otopeni. Ministerul Transporturilor vrea tehnologii de recunoaştere facială .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.