Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru furt întocmit de poliţişti, în urma unei postări pe o reţea de socializare

dosare

Poliţiştii harghiteni au deschis dosar penal şi au reţinut o femeie, după ce au aflat despre comiterea unei infracţiuni de furt de pe o reţea de socializare, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a IPJ Harghita, Maria Plumbu, o femeie a postat pe Facebook un mesaj de mulţumire pentru un bărbat care a intervenit după ce tatălui său, de 88 ani, i-a fost furat portofelul, pe o stradă din Miercurea-Ciuc.

Bărbatul a observat că două tinere, de 18 şi 24 ani, i-au sustras portofelul bătrânului şi le-a apostrofat, iar cea bănuită de comiterea faptei a înapoiat portofelul, în care se aflau aproximativ o mie de lei.

În urma anunţului de mulţumire postat pe Facebook de mama bătrânului, IPJ Harghita s-a autosesizat şi le-a identificat pe cele două femei.

"În urma verificărilor şi a investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat două tinere, de 18 şi 24 de ani, despre care există bănuiala rezonabilă că la data de 21 februarie, în jurul orei 12:00, ar fi sustras portofelul unui bărbat, de 88 de ani, din municipiul Miercurea-Ciuc, care se deplasa pe strada Piaţa Libertăţii, în care se afla suma de 1.017 lei. Având în vedere faptul că ca zona era intens circulată, mai multe persoane au fost martore la comiterea faptei, iar una dintre acestea a urmărit făptuitoarea solicitându-i acesteia să restituie titularului bunurile sustrase, lucru care s-a întâmplat", a precizat Biroul de Presă al IPJ Harghita.

În urma identificării celor două tinere, faţă de femeia de 24 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, mai precizează IPJ Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.