Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru Rareş Bogdan? Piperea: 'Nimeni nu se întreabă de ce nu e atins nici macăr cu o floare de organele de cercetare penală'

Gheorghe Piperea

Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă ar trebui să fie cercetaţi penal pentru falimentarea frauduloasă a Realitatea TV, susţine avocatul Gheorghe Piperea, profesor de drept comercial la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti.

"Conform “presei” care folosește din ce în ce mai inteligent clickbait-ul, Rareș Bogdan tună și fulgeră în direct. Din nou. Cică mai bagă și câte o lacrimă-două, așa, de efect. Să-l oprească cineva pe furtunos. Mai vrem să circulăm și noi cu avionul, și nu vrem turbulențe.

PS Nimeni nu se întreabă de ce stimabilul euro-parlamentar cu imunitate iurope nu e atins nici macăr cu o floare de organele de cercetare penală. Nici el, nici fostul său săf, Gușe. Bancruta frauduloasă și delapidarea sunt acceptabile când servești patria dă driapta, huh?", scrie Piperea pe Facebook.

Televiziunea Realitatea TV a pierdut două acțiuni la Înalta Curte de Casație și Justiție, căi prin care a încercat să scape de faliment. Concret, pe 1 aprilie 2019, Curtea de Apel a decis să respingă planul de reorganizare al Realitatea Media, societate aflată de opt ani în insolvență, și să oblige judecătorul sindic să-i declare falimentul. Ulterior, însă, compania a depus la Înalta Curte de Casație și Justiție două acțiuni în încercarea de a scăpa de faliment. Mai exact, a depus o cerere de revizuire a deciziei Curții de Apel (care trimitea compania în faliment), cerere respinsă de instanța supremă pe 17 septembrie. Apoi, Tribunalul București a sesizat Înalta Curte, acuzând un conflict de competență între Curtea de Apel și Tribunalul București. Și aceasta fără succes: marți, 8 octombrie, Înalta Curte a respins și această cerere.

CNA a refuzat să mai prelungească licenţa Realitatea TV după rămânerea definitivă a deciziei de faliment. Întreaga echipă a televiziunii s-a mutat pe Realitatea Plus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.