Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru trafic de droguri de risc în urma unor descinderi în județul Iași

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară în cadrul căreia au descoperit şi confiscat droguri de risc, fiind întocmit un dosar penal, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară în oraşul Târgu Frumos, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

"În urma percheziţiei, au fost ridicate 1,05 kilograme de plante de canabis în stare naturală, 69,2 grame de canabis, 49 de doze de canabis, în cantitate totală de 49 de grame, droguri ce ar fi fost destinate comercializării în oraşul Târgu Frumos. De asemenea, au fost ridicate un telefon mobil, o cartelă SIM, un laptop, un hard disk, un cântar electric, seminţe de canabis şi înscrisuri. Un bărbat a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. Bărbatul reţinut urmează să fie prezentat Tribunalului Iaşi, cu propunere legală", se menţionează în comunicatul de presă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar la acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.