Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru ucidere din culpă şi braconaj, după ce un bărbat l-a împuşcat mortal pe un altul, la o partidă de vânătoare

pusca vanatoare

Un bărbat de 47 de ani a murit după ce a fost împuşcat accidental de un altul, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurate pe malul Dunării, în judeţul Ialomiţa. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi braconaj, potrivit news.ro.

Poliţia Judeţeană Ialomiţa a anunţat, sâmbătă, că poliţiştii au fost sesizaţi, noaptea trecută, printr-un apel la 112, despre faptul că un bărbat l-ar fi împuşcat accidental pe un altul, în timpul unei partide de vânătoare.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

"Din verificările efectuate a reieşit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 30 de ani, din oraşul Hârşova, se afla la o partidă de vânătoare, împreună cu alte 5 persoane, pe malul drept al fluviului Dunărea, în zona teritorială a comunei Giurgeni, ar fi tras accidental într-unul din bărbaţii care îl însoţeau", au arătat reprezentanţii Poliţiei.

Victima, în vârstă de 47 de ani, a decedat.

În acest caz se fac verificări pentru a se stabili întreaga activitate infracţională, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "ucidere din culpă " şi "braconaj cinegetic".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.