Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală, în cazul accidentului de pe DN 2

dosare

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală, după ce, în cursul dimineţii de miercuri, un băiat de 14 ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc pe DN 2, în localitatea Cristeşti, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, accidentul a fost produs în urma coliziunii dintre un TIR şi un autovehicul. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 2, în localitatea Cristeşti, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omeneşti. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism şi un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, iar o persoană a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate", se menţionează într-un comunicat al IPJ Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.