Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru un grup de persoane din Dolj, care s-a întors din Franţa și a declarat că vine din Elveţia

facebook.com
izolare coronavirus

Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a deschis dosar penal in rem după ce un grup de persoane din comuna Coţofenii din Faţă, judeţul Dolj, care s-au întors din Franţa, au minţit că au venit din Elveţia pentru a evita carantinarea.

Potrivit unui comunicat publicat joi de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, procurorii fac cercetări pentru fals în declaraţii şi zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit agerpres.ro.

Citește și: S-ar pregăti un adevărat cutremur: Klaus Iohannis ar urma să-l debarce pe Ludovic Orban! O nouă femeie va fi premier? .

"La data de 29.04.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de fals în declaraţii, faptă prevăzută de art. 326 Cod penal, şi zădărnicirea combaterii bolilor, fapta prevăzută de art. 352 Cod penal. Din conţinutul actului de sesizare rezultă că, la data de 27.03.2020, cu ocazia revenirii în ţară prin punctul de trecere a frontierei de stat Nădlac II, un grup de persoane din comuna Coţofenii din Faţă, judeţul Dolj, pentru a evita plasarea în carantină instituţionalizată, au declarat în mod nereal că vin din Elveţia, deşi în realitate acestea s-au întors din Franţa", precizează comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.