Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul fetiţelor din Dâmbovița, intoxicate cu medicamente antidepresive

pastile

Poliţiştii din Dâmboviţa au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă în cazul celor cinci fetiţe care s-au intoxicat accidental cu medicamente antidepresive pe care le-au înghiţit într-un moment în care au fost lăsate nesupravegheate. Una dintre copile, în vârstă de şase ani, este în comă informează news.ro

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, poliţiştii au deschis un dosar de cerecetare penală pentru vătămare corporală din culpă, în cazul celor cinci fetiţe care au ajuns la spital după ce au înghiţit medicamente.

Una dintre fetiţe, în vârstă de şase ani, este în stare gravă, fiind în comă. Şi celelalte patru au rămas internate în spital, la Bucureşti.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cele cinci copile, două surori şi alte trei surori, din localitatea Ghergani, se jucau acasă la familia unora dintre ele şi, fiind lăsate nesupravegheate, au înghiţit antidepresive prescrise unei mătuşi.

Ele au fost duse direct la un spital din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.