Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal și amendă pentru un bărbat care a refuzat să poarte mască într-un magazin

facebook
justitie dosar penal

Poliţiştii harghiteni i-au întocmit dosar penal şi l-au sancţionat pe un bărbat din localitatea Lueta, care a refuzat să poarte mască de protecţie într-un magazin şi a tulburat liniştea publică, a informat IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, poliţiştii i-au solicitat bărbatului să poarte mască, dar acesta a refuzat şi nu a vrut nici să se legitimeze, părăsind magazinul, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

De asemenea, bărbatul a început să ameninţe persoanele aflate în imediata apropiere, moment în care poliţiştii l-au imobilizat şi l-au condus la sediul Poliţiei Oraşului Vlăhiţa.

"Pentru refuzul de a se legitima şi de a purta mască, acesta a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legilor 61/1991 şi 55/2020, cu două amenzi în cuantum total de 1.500 de lei. De asemenea, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal", a precizat IPJ Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.