Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal unui tânăr de 26 de ani pentru infracţiunea de instigare publică, pe o rețea socială, la Buzău

facebook
justitie dosar penal

Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău au întocmit, miercuri, dosar penal unui tânăr din municipiul Buzău în vârstă de 26 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de instigare publică, după ce acesta a difuzat imagini cu îndemnuri de nerespectare a ordonanţei militare nr.2.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, cercetările fiind continuate sub coordonarera procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta vine cu o PROFEȚIE SUMBRĂ: Peste o lună o să vedeți că problema principală va fi legată de mâncare .

"În urma imaginilor apărute în spaţiul public cu un tânăr care conducea pe raza municipiului Buzău în intervalul orar 22.00-06.00, îndemnând cetăţenii să nu se supună reglementărilor actuale privind circulaţia persoanelor, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări. Tânărul de 26 de ani a fost identificat şi depistat, fiind sancţionat contravenţional pentru nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţiştilor rutieri, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere", au declarat reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Buzău.

Potrivit sursei citate, totodată, au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare publică, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 368 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.