Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosare penale pentru două persoane din Argeș - Au încălcat condițiile de izolare

Twitter
coronavirus

Două persoane din judeţul Argeş care nu au respectat măsurile de izolare sunt cercetate penal, a anunţat, miercuri, Instituţia Prefectului notează Agerpres.

"În ultimele 24 de ore, efective ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei Locale au verificat 1.873 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Astfel, au fost aplicate două sancţiuni, în valoare de 5.100 de lei, persoanelor care nu au respectat măsurile de izolare. Respectivii, unul din comuna Cetăţeni şi unul din Piteşti, au fost plasaţi în carantină. Au fost întocmite două dosare penale noi, totalul ajungând la patru", se precizează într-un comunicat al Prefecturii Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au aplicat 107 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei, persoanelor care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei.

Peste 6.200 de persoane din Argeş se aflau, miercuri dimineaţă, în izolare la domiciliu, cu peste 1.000 mai multe decât în ziua precedentă, în cazul altor 807 încheindu-se perioada de 14 zile de izolare. De asemenea, 128 de persoane erau în carantină instituţionalizată, cu patru mai multe decât marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.