Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosare penale pentru firme implicate în Galați în operaţiuni cu autovehicule dezmembrate

facebook
justitie dosar penal

Poliţiştii gălăţeni au întocmit dosare penale pentru patru societăţi comerciale care desfăşurau activităţi ilicite rezultate din operaţiunile cu autovehicule dezmembrate, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii gălăţeni, în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi şi cei ai Gărzii de Mediu, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite rezultate din operaţiunile cu autovehicule dezmembrate sau scoase din uz, constatând săvârşirea unui număr de 11 infracţiuni şi cinci contravenţii.

Au fost verificate nouă societăţi comerciale de pe raza judeţului Galaţi, având ca principal obiect de activitate demontarea şi dezasamblarea de maşini şi echipamente scoase din uz.

Cu ocazia controalelor efectuate, poliţiştii au constatat că patru dintre aceste societăţi comerciale funcţionează fără autorizaţie, întocmind în acest sens dosare penale pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.

Totodată, au fost constatate şapte infracţiuni de neluare a măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase devenite deşeuri, precum şi cinci contravenţii constând în efectuarea de activităţi cu deşeuri fără a deţine autorizaţie de mediu.

Sancţiunile aplicate contravenienţilor au fost în valoare de 150.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.