Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarele X în PNL: E în continuare șef, deși și-a dat DEMISIA

pnl.ro
pnl sigla

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, continuă să deţină funcţia de preşedinte al filialei din Botoşani a Partidului Naţional Liberal (PNL), în ciuda demisiei anunţate în luna ianuarie, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele filialei, senator Costel Şoptică.

Potrivit acestuia, Biroul Politic Naţional al PNL nu a luat act de demisia lui Flutur, ceea ce presupune că tot acesta conduce organizaţia judeţeană.

Citește și: AVERTISMENTUL lui Liiceanu: 'Dacă e nevoie, vom sta în Piață 13 ani'

'Domnul Cătălin Flutur şi-a dat demisia. Conform Statutului, această demisie se înaintează către Biroul Politic Naţional, care ia act de această demisie şi eventual merge mai departe prin numirea unui preşedinte interimar. Biroul Politic nu a luat nicio decizie. El este în continuare preşedinte chiar din poziţia de demisionar', a afirmat Şoptică, potrivit Agerpres.

Parlamentarul liberal susţine că Flutur se bucură în continuare de susţinere din partea preşedintelui interimar al partidului, Raluca Turcan, care este originară din Botoşani.

Cătălin Flutur şi-a anunţat, luna trecută, demisia din funcţia de preşedinte al filialei din Botoşani a PNL pe fondul rezultatelor nemulţumitoare obţinute la nivel judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.