Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul ginerelui lui Băsescu: Fostul președinte al Moldovei a venit la București! Cu cine se vede

lucinschi

Fostul președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a venit marţi la Bucureşti, după ce unul dintre fiii lui, Sergiu Lucinschi, a fost reţinut pentru 24 de ore de DNA într-un dosar în care este cercetat pentru şantaj şi trafic de influenţă.

Petru Lucinschi a ajuns în România cu o aeronavă a companiei Tarom, în jurul orei 10:45, potrivit infoprut.ro. Sursa citată informează că Lucinschi era foarte agitat, iar înainte de decolare, a vorbit foarte mult la telefon. Infoprut.ro mai scrie că Petru Lucinschi ar urma să se vadă la Bucureşti cu foști colaboratori și cu fostul președinte al României, Ion Iliescu.

Sergiu Lucinschi se află sub control judiciar până din 1 aprilie până în 30 mai. În timpul controlului judiciar, Sergiu Lucinschi are interdicţie să părăsească România şi să comunice cu suspecţii, denunţătorii, martorii şi experţii din dosar. De asemenea, Sergiu Lucinschi trebuie să meargă la Poliţia Oraşului Voluntari, judeţul Ilfov, în zilele stabilite prin programul de supraveghere, să se prezinte în faţa procurorilor sau la instanţă ori de câte ori este chemat şi să anunţe dacă îşi schimbă locuinţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.