Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul lui Vasile Blaga: Cine l-a apărat în faţa procurorilor pe liberal

Inquam Photos / Octav Ganea
Vasile Blaga

Ies la iveală noi amănunte incendiare din dosarul fostului şef al PNL, Vasile Blaga. Trimis în judecată pentru trafic de influenţă, liberalul a fost apărat chiar de către secretara acestuia în faţa procurorilor. Ultimele dezvăluiri din denunţul lui Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, fostul primar PDL al municipiului Piatra-Neamţ, arată că Blaga primea şpaga la biroul de la PDL. Banii erau mereu lăsaţi la secretară. În faţa anchetatorilor, femeia a negat acest lucru.

Citeşte şi: Contre dure între Traian Băsescu şi Sebastian Ghiţă: Ce și-au strigat la România TV

"Sunt inepţii. Sunt declaraţii la dosar ale secretarei", a declarat Vasile Blaga, comentând acuzaţiile făcute de Gheorghe Pinalti. Cu toate astea, procurorii DNA îl contrazic pe Vasile Blaga, astfel că l-au trimis în judecată pentru trafic de influenţă. În total, 700.000 de euro ar fi primit liderul PNL pentru intervenţiile pe care le făcea, astfel încât anumiţi oameni de afaceri să primească mai multe contracte cu statul. Gheroghe Ştefan, zis Pinalti, ar fi luat şi el aproximativ cinci milioane de euro şpagă şi o mare parte din bani ar fi ajuns la partid şi în campaniile electorale al PDL. Fostul primar a recunoscut aproape tot la DNA şi l-a şi turnat pe Vasile Blaga.

Citeşte şi: OFICIAL Ăsta e divorţul anului în politică: 'Subiectul este epuizat' / VIDEO

"De ce să fiu trădat? Omul a încercat să se apere spunând minciuni. Asta e viaţa", a comentat Vasile Blaga. Blaga va fi judecat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi justiţie. Pinalti mai are de vorbit cu procurorii. Este posibil chiar să ajungă la un acord de recunoaştere şi să scape cu o pedeapsă mult mai mică, anunţă RTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.