Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două adolescente din Hunedoara s-au sinucis sărind de la 20 de metri: una și-a sunat mama înainte

Ultima Ora breaking news

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă după-amiaza, după ce ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 20 de metri. Una dintre ele și-a sunat înainte mama să o anunțe că vrea să recurgă la un gest sinucigaș, notează Mediafax.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii au fost sesizați sâmbătă după-amiaza de o femeie din Uricani cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona „la ruine”, din Lupeni.

Polițiștii din Lupeni și echipaje medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, „care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ de 20 de metri”, arată polițiștii.

Personalul medical a declarat decesul uneia dintre ele, în timp ce celei de-a doua i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Polițiștii fac cercetări cu privire la motivele și circumstanțele în care a survenit evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.