Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două autoturisme incendiate într-o parcare din Brăila - Focul a fost pus intenţionat

pompier-incendiu

Două autoturisme au fost incendiate, în noaptea de duminică spre luni, într-o parcare din municipiul Brăila, focul fiind pus intenţionat, potrivit informaţiilor făcute publice de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dunărea" Brăila.

Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu la două autoturisme aflate într-o parcare pe strada Bărăganului, cartierul Radu Negru, informează Agerpres.

La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu flacără la compartimentul motor şi habitaclul unui autoturism şi la compartimentul motor, habitaclu şi portbagaj la cel de-al doilea. Cele două autoturisme sunt ale aceluiaşi proprietar.

"Au ars cele două autoturisme, unul în proporţie de 50% şi cel de-al doilea în proporţie de 90%. A fost afectat un al treilea autoturism, aflat lângă cele două autoturisme, la care s-a degradat partea laterală stânga spate a acestuia. Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost acţiunea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de generare a incendiul de o persoană neidentificată la locul intervenţiei", au precizat reprezentanţii ISU Brăila

Poliţiştii au stabilit că ambele autoturisme incendiate aparţin unui bărbat în vârstă de 42 de ani, iar cel de-al treilea aparţine unei societăţi comerciale.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.