Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două cluburi sportive rivale au același sponsor!

stiripesurse.ro
Lorel Nica aqua queen

Rivalitatea dintre cluburile sportive Steaua și Dinamo este deja istorică și este un lucru bine știut că nu există cale de împăcare. Însă, puțini sunt cei care știu că cele două rivale au și un lucru în comun: beau apă furnizată de același producător. Aqua Queen este compania care sponsorizează atât Clubul Sportiv al Armatei Steaua cât și Clubul Sportiv Dinamo București!

Declarație șocantă în Guvernul Grindeanu! 'Îmi e rușine că sunt român'

Sportul și hidratarea merg mână în mână, sportivii având nevoie să consume mult mai multă apă decât persoanele care desfășoară o activitate fizică obișnuită sau cele care nu fac sport deloc. Mai mult decât atât, apa pe care o consumă un sportiv trebuie să fie de calitate superioară și să corespundă tuturor standardelor, atât celor reglementate de statul român, cât și celor ale competițiilor sportive internaționale. Prin parteneriatul cluburilor cu compania Aqua Queen, sportivii beneficiază de o apă provenită dintr-o sursă sigură, produsă în sistem certificat HACCP, ce garantează siguranța alimentară. În plus, după procesul de filtrare, apa trece printr-o etapă în care este îmbogățită cu minerale precum calciu, magneziu și sodiu.

„Aqua Queen are o calitate pe care oamenii obișnuiți o pot pierde din vedere: încărcătura minerală și pH-ul ușor alcalin. Acesta este un aliat de încredere în lupta sportivilor cu oboseala. Deși beneficiile apei alcaline pentru persoanele mai puțin active nu sunt atât de evidente, în cazul sportivilor, apa alcalină este foarte potrivită. Dintre efectele apei alcaline putem menționa înlăturarea senzației de oboseală în cazul unui efort fizic intens și asigurarea unei hidratări optime pentru sportivi”, ne-a dezvăluit unul dintre preparatorii fizici ai Clubului Sportiv Dinamo.

content-image

Chiar dacă decizia de a susține ambele organizații sportive poate fi considerată controversată, valorile și principiile care ghidează această companie au reușit să depășească orice rivalitate: „Rezultatele remarcabile ale sportivilor celor două cluburi ne-au convins de faptul că sportul românesc merită o șansă. Deși cluburile sportive din zona fotbalului sunt cele mai cunoscute, nu trebuie să uităm nici de sporturi precum gimnastica, scrima, baschetul sau chiar rugby-ul și nici de sportivii celor două cluburi care aduc României medalii după medalii la campionate europene, mondiale sau chiar la Jocurile Olimpice, competiția supremă în domeniul sportiv. Prin urmare, am considerat mai mult decât potrivit să depășim rivalitățile și să ne concentrăm pe a sprijini acești sportivi, cu atât mai mult cu cât promovarea unui stil de viață sănătos și a unei vieți active sunt principiile după care ne ghidăm întreaga activitate”, a afirmat Lorel Nica, directorul companiei Aqua Queen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.