Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două colegii din Suceava trec în scenariul roșu de învățare, după ce zeci de cazuri Covid-19 au apărut în rândul elevilor și profesorilor

Primaria Sectorului 4
scoala

Colegiul Militar "Ştefan cel Mare" din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi Colegiul Tehnic din municipiul Rădăuţi intră în scenariul roşu de funcţionare, iar cursurile se vor desfăşura doar online, inforemază Agerpres.

Decizia a fost luată în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava de joi, în care s-au reanalizat scenariile de funcţionare ale unităţilor de învăţământ din judeţ.

La Colegiul Militar ''Ştefan cel Mare'' din Câmpulung Moldovenesc au fost depistate două cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 în rândul profesorilor, dar şi 23 în rândul elevilor.

În ceea ce priveşte Colegiul Tehnic din municipiul Rădăuţi, au fost depistate pozitiv la noul coronavirus trei cadre didactice şi un elev.

Citește și: Medicul Virgil Musta, semnal de alarmă: 'Este un moment dificil!’

Totodată, CJSU Suceava, a decis că purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spaţiile publice deschise, cum ar fi pieţele, târgurile, zonele de aşteptare (staţiile de autobuz, peroane şi alte asemenea), esplanadele, zonele în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale, comerciale şi în proximitatea instituţiilor de învăţământ, până la o distanţă de 50 m de intrarea în perimetrul şcolii, în toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.