Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei acuzate că au comis o crimă în Italia, prinse de poliţişti în Cluj şi Sălaj

jurnaldevrancea.ro
catuse

Poliţiştii de investigaţii criminale din Cluj şi Sălaj au depistat, luni, două femei urmărite internaţional pentru comiterea unei infracţiuni de omor în Italia. Potrivit unui comunicat al IGPR, cele două femei au fost reţinute, iar ulterior arestate provizoriu în vederea predării autorităţilor din Italia. Poliţiştii de investigaţii criminale din Cluj şi Sălaj au acţionat pentru depistarea unor persoane pe numele cărora au fost emise mandate europene de arestare de către autorităţile italiene, sub aspectul comiterii unei infracţiuni de omor calificat.

Astfel, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din Cluj au depistat o femeie, de 41 de ani, care locuieşte fără forme legale în zona Pata Rât, judeţul Cluj, pe numele căreia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Italia. Femeia este bănuită de comiterea unui omor, în cursul anului trecut, în Napoli, Italia. De asemenea, în urma colaborării cu poliţiştii din Sălaj, a mai fost depistată o femeie, de 51 de ani, din localitatea Dragu, judeţul Sălaj, care ar fi acţionat, împreună cu cealaltă, la comiterea infracţiunii. Pe numele acesteia, a fost emis mandat european de arestare, conform Agerpres.

Pentru depistarea celor două femei, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.