Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei au depus plângere împotriva lui Gheorghe Dincă: Ar fi dezvăluit că monstrul din Caracal a abuzat de ele când erau minore

Inquam Photos / Bogdan Dănescu
criminal Caracal

După ce o femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliție din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o și lovit-o, alte două femei au mers la poliție pentru a-l reclama. Conform România TV, cele două au declarat că ar fi fost abuzate de monstrul din Caracal în urmă cu 10 ani. Atunci, fetele erau în grija lui Dincă, pentru că părinții lor erau la muncă pentru acesta, iar ele au rămas cu el, acasă. Dincă a profitat și le-a abuzat, conform spuselor acestora.

Ancheta de la casa lui Gheorghe Dincă este în plină desfășurare. Aparatură specială pentru scanarea solului a fost  folosită pentru cercetări la casa din Caracal, unde se caută probe pe care bărbatul le-ar fi putut îngropa sub pământ sau în gropile betonate.

Citește și: Anunț făcut de Gabriela Firea! ‘Vor trebui să facă dovada că și-au achiziționat o vinietă’

La cercetările din casa și curtea sa participă și Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a ars cadavrele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.