Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei au fost arestate după ce au refuzat să intre în carantină obligatorie hotelieră la sosirea pe aeroport

stiripesurse.ro
femei
Două femei au fost arestate după ce ar fi refuzat să intre în carantină obligatorie hotelieră la sosirea pe aeroportul din Dublin, acestea s-au prezentat în fața Tribunalului Districtual Tallaght sâmbătă după-amiază.

Femeile au fost acuzate că au refuzat intrarea într-o unitate de carantină în temeiul Legii 2021 privind modificarea sănătății, baza legislativă pentru regimul obligatoriu de carantină pentru persoanele care provin din anumite tări. În ambele cazuri, judecătorul a stabilit condiții de cauțiune, care includeau o garanție personală de 800 de euro și o garanție independentă de 2.000 de euro, și ca fiecare femeie să se prezinte la hotelul de carantină după depunerea sumelor pentru cauțiune. Femeile, ca parte a condițiilor de cauțiune, trebuie să locuiască în hotelul de carantină timp de 14 zile, cu excepția cazului în care vor avea rezultate negative pentru Covid-19 după 10 zile. Curtea de judecată a aflat că femeile veniseră din Emiratele Arabe Unite (EAU) și se aflau în străinătate pentru proceduri de chirurgie estetică.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.