Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două femei s-au luat la bătaie în plină stradă: în apropiere era și un bărbat cu un cuțit

politie bun

Un scandal a izbucnit vineri între două femei pe o stradă din orașul Ploiești. Persoana care a sunat la Poliție a susținut că un bărbat care se afla cu cele două femei avea asupra sa un cuțit, informează Mediafax.

Potrivit IPJ Prahova „polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că pe strada Malu Roșu din municipiu, are loc un conflict între două persoane, iar un bărbat aflat cu acestea ar avea asupra sa un obiect tăietor-înțepător”.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști ai Serviciului Român de Informații.

„Din verificări, s-a stabilit faptul că la fața locului a avut loc un conflict între două femei cu vârstele de 19, respectiv 27 de ani, pe fondul unor discuții mai vechi, care ulterior a degenerat în acte de violență. În urma altercației, femeile nu au suferit vătămări corporale și nu au necesitat transportarea la spital”, au explicat polițiștii.

Persoanele implicate au fost duse la audieri și amendate cu 1.000 de lei, fiecare. Ele nu au depus plângere, iar în urma controlului corporal nu au fost descoperite obiecte periculoase. Anchetatorii au deschis un dosar penal de lovirea sau alte violențe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.