Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două fete de 13 ani s-au bătut și păruit pe stradă. Scenele, filmate de alți copii: Croșeu! Hai odată/ VIDEO

adevarul
bataie fete

Poliția s-a autosesizat și face cercetări, după ce imagini cu două fete de 13 și 14 ani care se bat pe o stradă din Caransebeș au apărut în mediul online. Scenele violente s-au petrecut în urmă cu doar câteva zile, sub privirile altor adolescenți.

Din verificările efectuate de polițiștii, bătaia între cele două copile ar fi avut loc în data de 11 martie 2024, pe strada Vasile Alecsandri din Caransebeș, potrivit mediafax.

În înregistrarea postată în mediul online se vede cum cele două fete se îmbrâncesc şi se trag de păr, în timp ce alţi tineri privesc nepăsători, se amuză şi chiar le îndeamnă pe cele două să se lovească.

"Ți-am zis, eu nu glumesc cu tine! Ori te potolești, ori gata"

"În urma vizualizării imaginilor, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cele două tinere de 13 și 14 ani care apar în imagini fiind identificate. Din verificările efectuate, altercația ar fi avut loc în data de 11 martie 2024, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Caransebeș", au transmis reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerea măsurilor legale, care se impun.

Sursa video: observatornews.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.