Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două fete, de 6 şi respectiv 9 ani, din Vâlcea, spulberate pe trecerea de pietoni, pe DN 64

facebook.com
112 SMURD salvare

Două fete, de 6 şi respectiv 9 ani, au ajuns marţi seara la spital, după ce au fost lovite de un autoturism pe Drumul Naţional 64, în localitatea Băbeni, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, cele două fetiţe se angajaseră în traversarea drumului în zona unei treceri de pietoni când au fost acroşate cu partea laterală de o maşină care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Drăgăşani, condusă de o femeie din judeţul Dolj.

Citește și: Traian Băsescu atacă dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar înlocuirea lor se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța

"Accidentul a avut loc pe DN 64, la kilometrul 99, conducătoarea autoturismului, o femeie de 41 de ani din Craiova, acroşând cu partea laterală două fete, de 6 şi 9 ani, care s-au angajat în traversarea străzii în zona trecerii de pietoni. La prima vedere, fetele sunt rănite uşor, acestea fiind transportate la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Traficul în zonă nu a fost perturbat, în prezent poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.