Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două lanţuri de restaurante celebre angajează sute de persoane în România

angajari

Două dintre cele mai cunoscute lanţuri de restaurante la nivel mondial intenţionează să angajeze 450 de persoane pentru unităţile pe care le vor deschide în România în 2016. Potrivit unui comunicat citat de incont.ro, KFC şi Pizza Hut sunt prezente în 23 de oraşe din ţară, cu peste 3200 de angajaţi, iar în 2016 intenţionează să se extindă.

În cadrul companiei KFC, candidaţii pot opta pentru posturi de casier sau un job în bucătăria restaurantelor. La Pizza Hut, locurile de muncă pentru care candidaţii îşi pot depune un CV sunt de ospătar, casier sau bucătar.

După aproximativ un an de la angajare, membrii echipei KFC care au performanţe bune intră în programul de Manager Trainee, având astfel ocazia să înveţe noţiuni de management specifice activităţii din restaurant, să conducă o echipă şi să se implice în experienţa oferită clienţilor, precizează compania, potrivit sursei citate.

Cei interesaţi de un loc de muncă la KFC sau Pizza Hut au posibilitatea de a obţine un post fără experienţă prealabilă, vârstă minimă pentru angajare fiind de 16 ani. Pe lângă salariul de baza, angajaţii celor două lanţuri de restaurante primesc bonuri de masă şi bonusuri trimestriale, în funcţie de performanţe. De asemenea, se acordă creşteri salariale corelate cu vechimea acestora. Un alt beneficiu îl constituie programul flexibil, pe care aceştia îl pot adapta în funcţie de necesităţi. Ei pot opta fie pentru program full time sau part time de patru sau şase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbătă şi duminică).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.