Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două licee şi o şcoală gimnazială din județul Brașov trec în online din cauza cazurilor de COVID-19

National Institute of Allergy and Infectious Diseases
covid coronavirus

În trei unităţi de învăţământ din judeţul Braşov activitatea cu prezenţă fizică va fi suspendată începând de marţi, din cauza depistării mai multor de cazuri de COVID-19 în rândul personalului şi al elevilor din cadrul acestora.

Două dintre aceste unităţi de învăţământ sunt licee din municipiul reşedinţă - Colegiile Naţionale Nicolae Titulescu şi Unirea - iar cea de-a treia este Şcoala Gimnazială nr. 2 din oraşul Zărneşti, conform Agerpres.

Decizia de trecere în online a acestor şcoli a fost luată luni, conform legii, la propunerea conducerilor acestora, cu avizul ISJ şi DSP Braşov, de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

La Colegiul Naţional "Unirea", 6 cadre didactice sunt cazuri confirmate de COVID-19, iar alte două aşteaptă rezultatul testării. De asemenea, 21 de elevi sunt confirmaţi cu COVID-19, a precizat Instituţia Prefectului Braşov.

La Colegiul "Nicolae Titulescu", 6 cadre didactice şi un cadru didactic auxiliar sunt cazuri confirmate de COVID-19, iar alte 4 cadre didactice sunt contacţi direcţi. De asemenea, sunt înregistrate 23 de cazuri în rândul elevilor.

La şcoala Gimnazială nr. 2 Zărneşti, 3 cadre didactice şi un cadru didactic auxiliar sunt cazuri confirmate de COVID-19, iar alte două cadre didactice sunt contacţi direcţi. Şi în rândul elevilor a fost confirmat un caz.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.