Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două nave fluviale de pasageri, care au la bord peste 260 de turişti americani, britanici, canadieni şi australieni, vor ajunge în Portul Constanţa

yahoo news
vas de croaziera

Două nave fluviale de pasageri, care au la bord peste 260 de turişti americani, britanici, canadieni şi australieni, vor ajunge în Portul Constanţa, aceştia urmând să viziteze principalele obiective ale oraşului, conform news.ro.

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa a anunţat că două nave fluviale de croazieră vor acosta sâmbătă, la terminalul de pasageri al Portului Constanţa.
“Viking Rinda a revenit la Constanţa cu 178 turişti americani, britanici şi australieni care vor face un tur de oraş şi vor vizita staţiunea Mamaia şi Delta Dunării. O degustare de vinuri la Murfatlar va completa ziua. Pe 30 aprilie, se va face un schimb de turişti, alţi pasageri pornind în croazieră din Constanţa, pe Dunăre”, a anunţat Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.
Cea de-a doua navă – Savor - are la bord 89 turişti americani şi canadieni care au ales o croazieră pe Dunăre de la Budapesta la Constanţa, punctul final.
Pe durate vizitei, aceştia vor vizita Muzeul de Istorie şi Arheologie, piaţa Ovidiu, promenada Cazinoului şi vor avea timp şi pentru plimbări în Mamaia. A doua zi, o nouă serie de turişti se va îmbarca pe nava Savor şi va pleca spre Budapesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.