Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri, după ce au fost prinse în flagrant ridicând colete cu cannabis, trimise din Spania

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Două persoane au fost arestate preventiv sub acuzaţia de trafic de droguri de risc şi complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept, după ce au fost prinse în flagrant în timp ce ridicau colete trimise din Spania şi care conţineau stupefiante. Procurorii au descoperit, în coletele trimise printr-o firmă de curierat, 17 kilograme de cannabis, iar la locuinţele suspecţilor au găsit şi alte droguri, potrivit news.ro.

În dosarul instrumentat de procurorii DIICOT şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict, succesiv, în ziua de 6 martie în timp ce ar fi ridicat colete, trimise din Spania prin intermediul unei firme de curierat, în care sse aflau droguri.
Unul dintre suspecţi a ridicat un colet din Ploieşti, celălalt din judeţul Dâmboviţa, în cele două colete fiind ascunse 9 şi respectiv 8,15 kilograme canabis, destinate comercializării. În aceeaşi zi, anchetatorii au făcut descinderi la locuinţele celor doi.
„În urma percheziţiilor domiciliare efectuate la data de 6 martie, au fost descoperite şi ridicate înscrisuri de interes pentru cauză, 18.000 de euro, o cantitate de canabis, precum şi alte mijloace de probă. La data de 7 martie 2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea celor două persoane, pentru 24 de ore. La aceeaşi dată, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova a dispus  arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat dat publicităţii vineri de Poliţia Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.