Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane au fost arestate preventiv după ce au cultivat canabis într-o casă din Buzău

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Două persoane au fost arestate preventiv după ce au au inițiat și dezvoltat, într-o comună din județul Buzău, o cultură de canabis indoor destinată comercializării. Procurorii ridicat sute de plante aflate în diferite stadii de evoluție, precum și instalația necesară întreținerii culturii.

„La data de 26.02.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. Din actele de urmărire penală a rezultat că inculpații, în baza aceleiași rezoluții infracționale, au inițiat și dezvoltat, într-o comună din județul Buzău, o cultură de canabis indoor destinată comercializării. Cele 370 de plante aflate în diferite stadii de evoluție, precum și instalația necesară întreținerii culturii au fost ridicate în aceeași zi, pe parcursul percheziției domiciliare efectuate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Braşov”, anunță DIICOT.

Potrivit sursei citate, unul dintre bărbați a deținut în scopul comercializării cantitatea de aproximativ 600 grame canabis și fragmente de plantă, drog de risc, descoperite și ridicate pe parcursul acțiunii, atât din locația situată în județul Buzău, cât și de la o adresă din municipiul București.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov a dispus marți arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.