Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate patru autovehicule

accident

Două persoane, printre care o minoră, au fost rănite, joi, într-un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, pe Şoseaua Iaşiului din municipiul Botoşani, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, accidentul a fost produs de şoferul unui autoturism care circula dinspre municipiul Botoşani către Iaşi. Autoturismul acestuia rula pe banda întâi, iar la un moment dat a schimbat banda din cauza unui obstacol pe partea carosabilă, semnalizat cu indicator de ocolire. Pe fondul schimbării bruşte a direcţiei de mers, şoferul a pierdut controlul asupra maşinii, a derapat, a lovit bordura din dreapta şi a fost proiectat pe sens opus, unde a lovit lateral un alt autoturism care circula regulamentar către Botoşani.

Citește și: Primele informații despre identitatea bărbatului găsit mort cu punga pe cap, în București

Ulterior, autoturismul lovit a ajuns pe sensul opus, unde a colizionat cu alte două autovehicule, un autoturism şi o autoutilitară. 

"Din accident avem două victime, o pasageră de 16 ani dintr-un autoturism şi şoferul unul alt autoturism. Toţi şoferii au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. A fost restricţionat traficul pe perioada cercetărilor la faţa locului, circa 40 de minute", a afirmat Nenişcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.