Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane au fost reţinute, la Iași, pentru trafic de substanţe cu efect psihoactiv

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a două persoane, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare substanţe cu efecte psihoactive, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis vineri de către DIICOT, cei doi au comercializat, în perioada august 2018 - decembrie 2020, în mod repetat, fără drept, substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza judeţului Iaşi.

Citește și: Noi vești importante! Cu cât ar trebui să crească, până la urmă, alocațiile începând cu noul an

În urma percheziţiilor efectuate la domiciile celor doi, au fost ridicate diverse cantităţi de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, trei cântare electronice de mare precizie, precum şi suma de 126.800 de lei.

"La data de 10 decembrie, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate diverse cantităţi de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, trei cântare electronice de mare precizie, precum şi suma de 126.800 de lei. În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpaţi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul SAS al IPJ Iaşi şi al jandarmilor din cadrul IJJ Iaşi", se mai precizează în comunicatul de presă al DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.