Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane decedate şi zeci de răniţi în cutremurul din Pakistan

victime cutremur

Două persoane decedate şi zeci de răniţi în cutremurul din Pakistan. Un puternic cutremur de pământ s-a produs în zona muntoasă Hindu Kush, un soldat şi o femeie însărcinată au decedat şi alte câteva zeci de persoane au fost rănite, relatează duminică media din Pakistan.

Cele două persoane au decedat în urma prăbuşirii unui acoperiş al unei facilităţi a armatei pakistaneze, cutremurul de pământ având peste 6 grade pe scara Richter, potrivit cotidianului online Dawn. Potrivit Departamentului de meteorologie al Pakistanului, cutremurul a avut loc la orele locale 12.14 (19.14 GMT sâmbătă) la o adâncime de 197 de km în zona muntoasă de graniţă cu Afganistanul şi Tadjikistanul, relatează cotidianul online Dawn. Departamentul de meteorologie pakistanez a anunţat că seismul a avut 6,9 grade pe Richter, însă Institutul german de cercetare geologică din Potsdam a transmis că seismul a avut magnitudinea de 6.3.

Cel puţin 85 de persoane au fost confirmate că fiind rănite în Pakistan, în timp ce în Afganistan până în prezent 18 persoane au fost rănite, conform media pakistaneză, citată de DPA. Numeroase locuinţe au fost distruse, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.