Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane internate după ce s-au intoxicat cu fum într-un incendiu în blocul în care locuiesc

copil, intoxicație
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că la Unitatea de Primire Urgenţe au ajuns, imediat după producerea incendiului, cinci bărbaţi şi două femei.

"Pacienţii au vârste cuprinse între 28 şi 71 de ani şi au suferit intoxicaţie cu monoxid de carbon. Cinci au plecat acasă după ce au primit îngrijiri la UPU, iar doi vor mai rămâne internaţi câteva zile, unul pe Secţia Medicină Internă, al doilea pe Secţia Pneumologie, starea lor fiind bună", a declarat Simina Roz.

Cei doi pacienţi care au rămas internaţi sunt bărbaţi şi au 55, respectiv 70 de ani.

Cu privire la cauzele producerii incendiului, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat, pentru AGERPRES, că a fost vorba de un scurtcircuit.

Incendiul a pornit într-o garsonieră de la etajul II al unui bloc de pe strada Predeal şi au existat mari degajări de fum, care au impus evacuarea locatarilor.

"S-a constatat faptul că incendiul se manifesta într-o garsonieră, iar blocul era inundat cu fum. S-a acţionat în paralel pentru lichidarea incendiului, cât şi pentru evacuarea locatarilor. Au fost evacuate 60 - 65 de persoane, zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale", informase, în noaptea de duminică spre luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.