Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane s-au rătăcit la Voineasa: salvamontiștii intervin de urgență

Salvamontiştii din Voineasa desfăşoară sâmbătă seara o acţiune de căutare a două persoane care au schiat prin pădure după închiderea pârtiei şi s-au rătăcit, informează Agerpres.

Potrivit Salvamont, cei doi nu au lanterne şi nu sunt îmbrăcaţi ca să reziste mult temperaturilor scăzute care se înregistrează acum în zonă.

"Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont Voineasa pentru căutarea şi salvarea a două persoane care au schiat prin pădure după închiderea pârtiei şi care au anunţat că sunt rătăcite. Cei doi nu au lanterne şi nu sunt îmbrăcaţi ca să reziste mult temperaturilor scăzute care se înregistrează acum în zonă", informează Salvamont, pe Facebook.

Salvamontiştii s-au repartizat în trei grupe de căutare - din partea superioară cu snowmobilele, o grupă direct în pădure şi o alta din partea inferioară.

"Salvamont România vă îndeamnă la prudenţă şi responsabilitate în derularea activităţilor montane după o nouă îngrijorătoare serie de zeci de accidente înregistrate azi", mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.