Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane, scoase în stare de inconştienţă dintr-un canal. Elicopterul SMURD intervine

smurd

Doi oameni în stare de inconştienţă au fost salvaţi dintr-un canal de apă din localitatea Bodogaia. La momentul publicării ştiri, cei doi erau resuscitaţi de echipaje de la SAJ Harghita. La faţa locului locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat pentru AGERPRES că două persoane au intrat într-un canal al unei firme de distribuţie a apei şi, din primele cercetări, în interior erau scurgeri de gaz, motiv pentru care acestora li s-a făcut rău.

O a treia persoană a intrat în canal pentru a acorda primul ajutor, dar şi acesteia i s-a făcut rău.

Potrivit surse citate, două dintre persoane au fost scoase din interiorul canalului de cetăţeni, iar a a treia de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate.

Cele două persoane inconştiente sunt resuscitate de două echipaj ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Harghita, la faţa locului fiind solicitat şi un elicopter SMURD.

De asemenea, la locul intervenţiei se află şi două autospeciale ale ISU Harghita. A treia persoană care a intrat în canal pentru ajutorarea celor două este conştientă şi se simte bine, a mai afirmat sursa citată.

Alina Ciobotariu a precizat că deocamdată nu se cunosc motivele pentru care cele două persoane au intrat în canal, firma de distribuţie susţinând că nu este vorba de o echipă de intervenţie care ar fi efectuat lucrări în zonă.

Citeşte şi: Un nou SCANDAL în învăţământ: Licitaţia pentru manuale, ÎN AER. Copiii pot rămâne FĂRĂ MANUALE școlare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.