Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două petreceri ilegale, oprite de poliţiştii din Bacău, în acest weekend

Petrecere, Covid

Două petreceri ilegale au fost oprite de poliţiştii băcăuani, în week-end, organizatorii acestora fiind amendaţi de oamenii legii, potrivit unui comunicat de presă remis, duminică, AGERPRES, de IPJ Bacău, anunță AGERPRES.

Sâmbătă, în jurul orei 22,30, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că la un club din comuna Sascut s-ar fi organizat o petrecere ilegală.

"La faţa locului, poliţiştii au constatat că aproximativ 90 de persoane părăseau incinta clubului, petrecerea fiind oprită la apariţia forţelor de ordine. A fost identificat administratorul, un bărbat în vârstă de 57 ani din localitate care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.55/2020", se arată în comunicatul IPJ Bacău.

Tot sâmbătă, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că un bărbat în vârstă de 33 ani, din localitatea Ştefan cel Mare, organiza o petrecere privată în locuinţa sa.

SCANDAL Mara Bănică sare la gâtul Dianei Şoşoacă, după moartea Corneliei Catanga: 'A căzut victima acestei mentalități imbecile via Diana Șoșoacă'

"Din verificări s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi organizat în curtea locuinţei sale o petrecere la care au participat aproximativ 30 de persoane. În urma intervenţiei organelor de poliţie, petrecerea a fost întreruptă, iar faţă de organizator a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 55/2020", precizează comunicatul IPJ Bacău.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, poliţiştii băcăuani au aplicat, în week-end, 353 sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.000 lei.

Totodată, forţele de ordine au verificat modul de respectare a interdicţiilor privind deplasarea în intervalul orar 22,00 - 5,00, fiind depistate 23 de persoane pentru care au fost luate măsuri de sancţionare contravenţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.