Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două tinere musulmane, bătute în Bucureşti / UPDATE S-a deschis dosar penal

aktual24.ro
femeie val

UPDATE: Procurorii au deschis dosar penal și încearcă să-i găsească pe cei 5 agresori.

Două tinere de 18 ani, ce purtau văl islamic, au fost agresate de un grup de tineri în Capitală, pe Calea Moşilor.

Cele două tinere ar fi fost agresate pentru că "nu se mai face diferenţa între terorişti şi musulmani", conform unui comunicat al Asociaţiei Surori Musulmane din România. Părinţii uneia din fetele agresate au depus reclamaţie la poliţie.

"Asociaţia Surori Musulmane din România îşi arată profundă îngrijorare pentru situaţia critică la care s-a ajuns în societatea românească, pe fondul portretizării eronate în media a atacurilor teroriste, nefăcându-se diferenţa între terorişti şi musulmanii de rând.

Astfel, s-a ajuns ca două fete tinere (18 ani), ce purtau valul islamic, să fie atacate în plină stradă, în timpul zilei, în zona Moşilor, de un grup de 3 băieţi şi 2 fete. Fetelor le-au fost smulse vălurile şi au fost bătute, rănite la cap, la mâini etc. Cu greu un bărbat a intervenit pentru a le salva de agresori.

În urmă cu 3 ani, spre exemplu, aceste cazuri erau cu totul excepţionale, însă numai de la începutul acestui an au fost semnalate 3 cazuri diferite de fete agresate, însă acesta este de departe cel mai grav. Părinţii uneia dintre fete a fost să depună plângere la poliţie.

Musulmanii condamnă actele teroriste şi condamnă violenţa. Musulmanii au fost primele victime ale terorismului, căci ISIS a făcut mii şi mii de victime în Irak şi Siria înainte de a provoca atentate în Europa", a transmis Asociaţia Surori Musulmane din România, conform televiziunilor de ştiri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.