Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOVADA că USR PLUS a mințit - NU Lucian Bode a dat-o afară pe șefa Direcției de Avizare de la Ministerul Justiției / DOCUMENTE

Inquam Photos / George Calin
lucian bode

”Ministrul interimar al Justiţiei, Lucian Bode, a schimbat-o vineri dimineaţă din funcţie pe şefa Direcţiei de avizare a actelor normative din minister, Raluca Spoeală, pentru că nu a avizat ordonanţa de urgenţă privind Programul Anghel Saligny”. Aceasta este minciuna pe care USRPLUS a rostogolit-o toată ziua, acuzând explicit un abuz al ministrului Bode.

„Le cer lui Florin Cîțu și omului numit de el la Ministerul Justiției, Lucian Bode, să oprească abuzurile de la Ministerul Justiției. Nu continuați să depășiți o nouă linie roșie, așa cum, din disperare, a făcut și Liviu Dragnea. Astăzi a fost schimbată șefa direcției de avizare din cadrul ministerului, care a refuzat să avizeze ordonanța ilegală, PNDL3, bancomatul baronilor”, spunea Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USRPLUS.

Documentele obținute în exlusivitate de PS News arată, însă, că șefa Direcţiei de avizare a actelor normative din Ministerul Justiției, Raluca Spoeală, nu a fost ”schimbată” de ministrul interimar, ci dimpotrivă, ea a fost cea care a cerut încetarea delegării.

Mai mult, Raluca Spoeală nu era titularul de drept al funcției, ci era doar delegată în această funcție de către fostul ministru Stelian Ion, care l-a îndepărtat pe fostul șef al Direcției, Cătălin Oțel.

Fiind doar delegată în funcția de director al Direcției de Avizare a actelor normative și nu titularul ei, ministrul interimar Lucian Bode nu avea nevoie, deci, de solicitarea Ralucăi Spoeală pentru a o îndepărta, ci ar fi putut da direct ordinul de încetare a delegării. Doar că Raluca Spoeală a cerut în scris încetarea delegării, Bode nefăcând altceva decât să-și dea acordul.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.