Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dovezile sunt de necontestat! Dar presiunile din tabăra David-Oancea sunt uriașe...

Adevarul
spuma si bibanu

CANDIDATUL alianței PNL-USR-UDMR-PLUS-FDGR la președinția Consiliului Județean Hunedoara, ADRIAN DAVID, a făcut parte în anul 2002 din grupul infracţional organizat de Bumbaru, Sârbu şi Ioiescu, unul dintre cele mai periculoase din județul Hunedoara, cunoscuți ca Spumă, Bibanu și Pera! Din acest grup a făcut parte și comisarul șef Ioan David, tatăl lui Adrian David, care deținea funcția de șef al Poliției municipiului Deva la vremea aceea. Pentru implicarea sa în acest grup infracțional, Ioan David a fost condamnat la cinci ani și trei luni închisoare de către ÎCCJ.

Culmea, astăzi, acest Adrian David este susținut de Traian Berbeceanu, celebrul polițist care candidează alături de David la CJ Hunedoara!

DOVADA implicării lui Adrian David în grupul infracțional organizat - Rechizitoriul întocmit de procurori în dosarul ”Spumă și Bibanu”, din care cităm următoarele: ”Șeful poliției municipiului Deva l-a introdus, încă din anul 2002, pe fiul său, David Adrian, student la Universitatea din Timișoara, în anturajul inc. Bumbaru Constantin Nicolae, asigurându-l - Vezi că băiatul acesta (BCN) este un băiat fain... și solicitându-l să avertizeze un membru al grupării asupra faptului că este în atenția organelor judiciare”

VEZI RECHIZITORIUL AICI

Cum a ajuns Adrian David candidat al PNL?

David a intrat în politică în UNPR în 2012  unde activa tatăl său și, conform ziarului Adevărul:„În 2010, după ce a socotit uitată ruşinea adusă meseriei de Poliţist, Ioan David a intrat în politică. S-a înscris în UNPR şi a fost numit vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara. S-a retras apoi în vila sa din Aninoasa, dedicându-se afacerilor şi unui trai liniştit de pensionar privilegiat. În schimb, fiul Adrian a continuat cu succes cariera politică a tatălui său şi este în prezent consilier judeţean.”

În anul 2015, Adrian David a ajuns președinte (de conjunctură) al Consiliului Județean Hunedoara prin votul consilierilor județeni, funcție ocupată până în luna iunie a anului 2016, când PNL a pierdut alegerile locale. David a renunțat la funcția de consilier județean, angajându-se ca și consilier al directorului CEH, apoi consilier al primarului din Petroșani, consilier al primarului din Deva, iar acum este administrator public al Devei, NUMIT de primarul Florin Oancea, remunerat cu 20.800 lei, conform grilei salariale preluate de pe site-ul Primăriei Deva! Întâmplător sau nu, cei mai aprigi susținători ai binomului David-Oancea sunt indivizi recunoscuți ca “interlopi”, Pera, Balșa și Pasăre, care  pur și simplu devastează rețelele de socializare amenințând și înjurând contracandidații și susținătorii acestora într-un mod ce nu poate fi redat!

Odată cu adeziunea la PNL, Traian Berbeceanu a devenit un aprig  apărător și susținător al lui Adrian David! Pe rețelele de socializare partizanatul politic al lui Berbeceanu este taxat de către locuitorii județului, mai ales că fostul comisar nu prezintă program politic sau strategii de dezvoltare, ci se limitează la bășcălie și caterincă ieftină! Fostul comisar atacă familiile și copiii celor care îndrăznesc să nu fie de acord cu David sau să scrie împotriva lui; “Nu poți să arunci cu mizerie pe onoarea unui om, doar pentru că are procente mai bune decât stăpânul vostru. Ai un băiețel minunat, Radule! Când va crește, va fi vinovat pentru vreo greșeală a ta”, scrie Berbeceanu într-un comentariu postat pe Facebook.

Din fericire pentru hunedoreni, mass-media nu cedează presiunilor, rechizitoriul a fost publicat, articolele sunt virale, rămân însă presiunile!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.