Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DPCJEP Tulcea a emis sâmbătă şi în prima parte a zilei de duminică 284 de buletine necesare persoanelor care au dorit să participe la vot

buletin

Direcţia Publică Comunitară Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor (DPCJEP) Tulcea a emis sâmbătă şi în prima parte a zilei de duminică 284 de acte de identitate necesare persoanelor care au dorit să participe la procesul electoral, a declarat directoarea executivă a instituţiei, Oana Dragu, informează Agerpres.

Citește și: Daniel Tudorache îl vrea pe Mircea Lucescu la conducerea Rapid

Angajaţii DPCJEP au eliberat sâmbătă 207 cărţi de identitate şi 21 de cărţi de identitate provizorii, iar în prima parte a zilei de duminică au fost emise 48 de cărţi de identitate şi 8 cărţi de identitate provizorii.

"Cele mai multe cărţi de identitate au fost emise ieri (sâmbătă, n.red.), la Tulcea, 113 acte de identitate, cele mai multe dintre ele, respectiv 101, fiind cărţi de identitate. Astăzi (duminică, n.red.), cele mai multe acte au fost emise la Baia, acolo unde în prima parte a zilei au fost eliberate 20 de cărţi de identitate", a precizat directoarea Dragu.

Potrivit sursei, angajaţii DPCJEP vor lucra duminică până la ora 21,00, instituţia având sedii la Tulcea, Babadag, Baia, Isaccea, Luncaviţa, Măcin şi Sulina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.