Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dr. Adina Alberts: 'Educația sexuală în școlile din România, o ABERAȚIE! Copiii ar trebui învățați cum să se ferească de perverșii care îi atacă'

Facebook
Adina Alberts

Medicul chirurg, Adina Alberts, a intrat pe pagina personală de Facebook în una din discuțiile cele mai fierbinți din online-ul românesc. Trebuie să existe ore de Educație sexuală în școli? Parlamentul a spus NU și a dat voie doar la Educația pentru Sănătate la care copiii vor lua parte doar cu acordul scris al părinților. Dr.Adina Alberts e de părere că dacă o astfel de materie nu este predată de un specialist, de un medic, atunci ea nu mai este materie, ci o aberație. Ea susține că în România copiii mai degrabă ar trebui învățați cum să se ferească de pericolul pedofiliei, cum să se ferească când sunt abordați de indivizi care vor să le facă rău:

Vezi și: El e afaceristul care a bătut-o, cu o bară de fier, pe vloggerița Bianca Adam: Fost la PSD și ALDE, bătăușul e consilier local și a mai lovit tineri

”V-ați imaginat cum se desfășoară o oră de educație sexuală în școli? Un dialog în care un adult îi spune unui copil că „penisul lui tati devine tare, intră în vaginul mamei și eliberează spermă. ACESTA ESTE MOMENTUL MARII PLĂCERI”.

Acest citat este dintr-un manual de educație sexuală, pe care copilul dumneavoastră trebuie să-l „studieze” la școală! JENANT!

“Educația sexuală” nu este o materie dacă ea nu este predată de un specialist, o persoană avizată în domeniu. Mai mult decât atât, menirea primordială a sexului este PROCREEREA. Asta ar trebui să afle, în primul rând, copiii. Accentele trebuie moderate, exprimarea temperată, sănătatea și igiena sexuală evidențiate mai ales. Educația sexuală ar trebui predată de un medic. Și nu trebuie să uităm de BOLILE CU TRANSMITERE SEXUALĂ. Cu ele ar trebui să începem informarea copiilor noștri dpdv sexual. Pentru asta ar trebui, într-adevăr, un manual!

În final, vă dau o soluție, doamna Monica Cristina Anisie, vă deschid ochii spre o adevărată problemă din această arie: PEDOFILIA!

Băgați, doamnă, specialiști în școli care să le explice copiilor care sunt metodele de abordare a ACESTOR PERVERȘI, cum acționează, cum păcălesc copiii și CE SĂ FACĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE SUNT ÎN PERICOL!”, a scris Adina Alberts.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.