Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dr. Alexandru Stefanescu, nou manager interimar al Spitalului Clinic 'Nicolae Malaxa'

Gabriela Firea

Noul manager interimar al spitalului Clinic " Nicolae Malaxa" va fi dr. Alexandru Stefanescu, directorul medical al ASSMB, dupa ce Primarul General, Gabriela Firea, l-a demis astazi, 29 noiembrie 2016, pe managerul Spitalului Clinic "Nicolae Malaxa", Florin Adrian Secureanu.

Astfel, prin Dispozitia Primarului General nr. 1702, contractul de management al domnului Florin Adrian Secureanu inceteaza incepand cu data de 29 noiembrie 2016. Totodata, Corpul de Control al Primarului s-a aflat zilele acestea la Spitalul Clinic "Nicolae Malaxa", unde a efectuat un audit financiar, ca urmare a informatiilor aparute in spatiul public.

Avand in vedere ca toate contractele managerilor celor 19 spitale aflate in subordinea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) expira in luna martie a anului viitor, Primaria Capitalei va stabili criterii mult mai riguroase de selectie a dosarelor, astfel incat astfel de situatii sa nu se mai repete.

Mai mult decat atat, incepand cu data de 5 decembrie, reprezentantii Corpului de Control al Primarului General vor desfasura actiuni de verificare si control a procedurilor de achizitie si a situatiilor financiare in toate unitatile sanitare aflate in subordinea Municipalitatii, conform unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.