Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dr.Max devine principalul operator farmaceutic de pe piața românească

medicamente

A&D Pharma Group va avea un nou proprietar. Achiziția grupului va aduce un aport semnificativ noului proprietar, Dr.Max, care desfășoară afaceri în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia. Tranzacția mai trebuie să obțină acordul autorităților pentru concurență, dar valoarea acesteia nu va fi făcută publică.

Lanțul internațional de farmacii Dr.Max a finalizat contractul de achiziție a grupului A&D Pharma prin GLEBI HOLDINGS PLC. A&D Pharma deține rețelele Sensiblu și Punkt, distribuitorul Mediplus în Romania și A&D Pharma Marketing & Sales – unul dintre cele mai mari platforme de marketing și vânzări farmaceutice din Europa Centrală și de Est. Dr.Max operează deja 31 de farmacii în România de la preluarea rețelei de farmacii Arta în luna iunie a acestui an. În urma preluării celor 631 de farmacii, a principalului distribuitor de medicamente și a diviziei de Marketing & Sales, cu un total de 4.500 de angajați, Dr.Max va deveni liderul pieței farmaceutice din România: “Prin achiziția grupului A&D Pharma, Dr.Max își întărește prezența în Europa Centrală și își consolidează poziția de lider în segmentul serviciilor complete de sănătate din Europa”, a declarat Leonardo Ferrandino, CEO al Dr.Max, potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO.

Citește și: Ne așteaptă temperaturi și fenomene incredibile: Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion, în România

“Facem tot ce ne stă în putere să câștigăm încrederea deplină a pacienților noștri,” a spus Leonardo Ferrandino, adăugând: “am adus lanțul nostru de farmacii în poziția de lider de piață, în special în Cehia, Slovacia și Polonia, în principal prin serviciile profesioniste, calitatea produselor și accesibilitatea oferite. Compania noastră angajează profesioniști de top pentru a asista pacienții și a adresa nevoile lor reale”.

Dr.Max operează peste 1.300 de farmacii în Europa Centrală și de Est cu vânzări totale de 1,25 miliarde euro. Dr.Max este prima alegere pentru clienții din multe țări, iar acesta este cel mai puternic brand de farmaciii din Europa Centrală. Preluarea grupului A&D Pharma va spori vânzările Dr.Max la peste 2,3 miliarde euro iar compania va deveni un jucător pan-european cu peste 12.000 de angajați. Piața românească este foarte atractivă pentru Dr.Max, totuși, Dr.Max are încă planuri de extindere în Europa. Compania devine un jucător unic la nivel european, oferind metode inovatoare de abordare a sănătății și bunăstării prin strategia sa omni-canal. Aceasta va aduce beneficii importante pentru pacienți, farmaciști, furnizori, dar și angajaților companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.