Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dr.Adina Alberts anunță VICTORIE: Persoanele cu afecțiuni cronice respiratorii scapă de purtarea obligatorie a măștii de protecție

Facebook
Adina Alberts

Medicul Adina Alberts anunță pe pagina personală de Facebook victoria celor care au reclamat inoportunitatea ca cei cu afecțiuni cronice respiratorii să fie obligați să poarte măștile de protecție:

”VICTORIE!

Persoanele cu afecțiuni cronice respiratorii, MASCA JOS!

Oficialitățile au realizat că panta pe care alunecaseră, a excesului de zel și a încăpățânării, ar fi avut repercusiuni grave pentru unii dintre noi. Fiecare avem caracteristici individuale și, deci, nu putem să ne supunem cu toții, unor măsuri drastice – fie ele chiar și pentru binele general.

MĂȘTILE NU MAI SUNT OBLIGATORII pentru persoanele cu afecțiuni respiratorii cronice precum BPOC, astm, emfizem pulmonar, nici pentru elevii care susțin exemene orale. Copiii sub 5 ani nu trebuie să le poarte delic, la fel și muncitorii care prestează munci grele!

Mă bucur că am putut fii de ajutor, din nou. Vă mulțumesc pentru că m-ați susținut în aceste demersuri și că ați fost vocali.

***

Doresc să vă mai spun și faptul că acțiunea mea de a ajunge la dumneavoastră cu măști și mănuși, este în plină desfășurare!

Asociației Dr Adina Alberts continuă distribuirea celor 10.000 de pachete care conțin măști și mănuși. Am fost astăzi în străzile Buzești, Nicolae Bălcescu, Aman, Măguricea, Neagoe Vodă și Luterană!

Ne vedem în curând!”, spune medicul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.