Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dr.Adina Alberts lansează o petiție publică pentru eliminarea azbestului la construirea clădirilor și a stâlpilor de iluminat stradal

Facebook
Adina Alberts

Renumitul medic chirurg, dr.Adina Alberts, lansează public, pe pagina personală de Facebook, o petiție pentru eliminarea azbestului din stâlpii de iluminat stradal prin înlocuirea acestor stâlpi. Ea susține că e dovedit deja faptul că expunerea omului la particule de azbest provoacă boli grave și de aceea acest material ar trebui pur și simplu eliminat din zonele unde oamenii pot fi expuși.

”Știu că mulți dintre dumneavoastră v-ați plictisit de acest subiect “nemuritor” al poluării, că ați citit și văzut multe știri cu titluri alarmante, dar și că într-un final ați decis să vă resemnați și să acceptați mediul în care trăiți, chiar și toxic fiind, gândindu-vă că oricum nu se poate face nimic.

Azi vreau sa vă vorbesc despre azbest!

La începutul anilor ’60, azbestul era amestecat cu betonul şi folosit la construirea clădirilor și a stâlpilor de iluminat stradal.

Între timp, s-a aflat că expunerea omului la particule de azbest provoacă boli grave, precum cancerul pulmonar.

Acești stâlpi sunt încă prezenți printre noi, chiar și în spațiile destinate relaxării, în parcuri și chiar în fața geamurilor blocurilor și a caselor. Acest poluator este unul care trebuie cunoscut de oameni, luat în serios și militat împotriva eliminării sale de pe spațiul public. Gândiți-vă că la fiecare adiere de vânt, geamurile larg deschise ale casei dumneavoastră primesc mici particule toxice care vă pot afecta foarte grav sănătatea.

Semnați petiția pentru a determina autoritățile să înlocuiască stâlpii din azbest!
https://www.adinaalbertss1.ro/petitii/azbest /

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.