Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Draga Olteanu Matei, o personalitate unică, cu o putere de muncă nestăvilită, arată UNITER - Înmormântarea are loc duminică, la Cimitirul Eternitatea din Neamț

Agerpres
Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a fost un reprezentant al generaţiei de aur a teatrului românesc, o personalitate unică, cu o putere de muncă nestăvilită, care emana o bucurie dezarmantă, un om senin, firesc, atras de natură", este mesajul Uniunii Teatrale din România, subliniind că "ne-a părăsit un om cât o poveste", potrivit news.ro.

"Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deşi ne dorim să mai fie ceva, e prea frumoasă viaţa pe pământ dacă ştii să ţi-o faci ca să mai fie ceva de trăit după… Am scris în unul din caietele mele… m-am rugat lui Dumnezeu dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viaţa foarte mult.

SURSE Jean de la Craiova și Denisa de la Bambi, politicieni și alți artiști, VICTIME ale grupării DESFIINȚATE de DIICOT - Erau căutate datele bancare

Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că aţi trecut să mă vedeţi…", spunea Draga Olteanu Matei la „Reţeaua de idoli”, TVR.

Trupul neînsufleţit al actriţei va fi depus joi, la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamţ, precizează UNITER

Slujba religioasă va fi oficiată duminică, la Biserica „Sf.Ioan Domnesc” (pe platoul din Curtea Domnească). Înmormântarea va avea loc duminică, la Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.